Voor betrouwbaar vakmanschap!

Over ons

YK Schilderwerken is het schildersbedrijf in de regio 's-Hertogenbosch als het gaat om professioneel schilder- en onderhoudswerk voor particulieren en bedrijven. Bij ons kunt u terecht voor binnen- en buitenschilderwerk, nieuwbouw, renovatie en vastgoed onderhoud.

Persoonlijk contact

YK Schilderwerken is een jong en ambitieus schildersbedrijf in 's-Hertogenbosch, Rosmalen en omgeving. Toch beschikken we over de kennis van verschillende ervaren vakmensen die al jarenlang rondlopen in de schildersbranche. 

Kwaliteit en betrouwbaarheid staat bij ons voorop. U bent verzekerd van strak afgewerkt schilder- en onderhoudswerk. Een waardevolle investering waar u jarenlang van kunt genieten. Wij staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor transparantie. Wij maken heldere afspraken, communiceren duidelijk en staan altijd persoonlijk klaar voor vragen. We nemen de tijd om een klus met u door te nemen, zowel voor- als achteraf.

Uiteraard zijn we pas tevreden als u gelukkig bent met het eindresultaat!


  • deur 2
  • deur
  • garage
  • huis 2
  • behangen
  • Behang
  • foto huis
  • Binnenschilderwerk


 

Hoe was uw ervaring met ons bedrijf? Wij zijn benieuwd!
Laat het weten in een review! Het delen van uw mening helpt anderen.
Een review plaatsen kan onder het kopje 'Reviews' hieronder of via Google.
(let op, dat kan alleen als je ook een google-account hebt)  Alvast bedankt!


Klik hier om naar onze Google-bedrijfspagina te gaan

Reviews

S Kluytmans
08-03-24 09:37:34
Mooi werk
Hout goed in duurzame verf gezet.
Goede communicatie
Gezellige vent die netjes werkt.
Tamara van Beek
13-12-23 16:40:34
Yrah komt zijn afspraken goed na, denkt mee, een gezellig persoon om in huis te hebben. Werkt supernetjes, waren zeer tevreden. Kun je gerust bellen om je huis te laten schilderen. Als het nog eens nodig is weten we je te vinden.
Ton van der Wens
08-05-23 20:22:20
Een prima bedrijf, leuk personeel, kwaliteit conform offerte, ronduit zeer aan te bevelen. Dank Yrah!!
Fam. Meulesteen
15-03-23 19:13:46
Yrah van yk schilderwerken is bij ons langsgeweest om een offerte te maken, na het vergelijken van nog 2 bedrijven sprong hij ertussenuit vanwege zijn attentheid en duidelijkheid naar ons toe. Ook de prijs was erg aantrekkelijk!
Na akkoord van de offerte een afspraak gemaakt en kwam hij netjes op tijd om bij ons de muren en het plafond te schilderen. Hier waren wij zeer tevreden over en ik zou de volgende keer zeer zeker weer voor yk schilderwerken kiezen!
Yrah bedankt voor de kwaliteit die je geleverd hebt en de gezellige praat die je bij je hebt.
E-mailen
Bellen